Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ταξίδι με αεροπλάνο!!




Εδώ και μέρες είχαμε σχεδιάσει ένα ταξιδάκι με αεροπλάνο για την Γερμανία! Είναι εύκολος προορισμός για μας μιας και έχουμε τις αδερφές του άντρα μου εκεί! Είχαμε ξανάρθει πέρσι τον Απρίλιο με το μωρό, που τότε ήταν 9 μηνών, οδικώς! Ναι πήρα την μεγάλη απόφαση μιας και το επέτρεπαν τα οικονομικά μας, παρόλο που όλοι μου έλεγαν ότι είναι μεγάλη ταλαιπωρία με το μωρό ή για το μωρό! Παρόλα αυτά με μεγάλη ευκολία το ξανακάνω άνετα ένα τέτοιο ταξίδι!!

Φέτος λοιπόν, βρήκαμε φθηνά εισιτήρια με το αεροπλάνο και είπαμε να μην αφήσουμε αυτήν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη! Ένα ταξιδάκι θα μας έκανε καλό! Και σε ποιον δεν κάνει άλλωστε!!

Και να 'μαστε Σάββατο 6 το χάραμα στο Ελευθέριος Βενιζέλος να περιμένουμε να επιβιβαστούμε!! Όλα ήταν ευνοϊκά μιας και είχαμε προτεραιότητα επιβίβασης λόγω του μωρού, αν και μεταξύ μας την πήραμε με τσαμπουκά γιατί ως συνήθως τρέξανε όλοι λες και θα έχαναν την θέση τους!!

Κατά την απογείωση είχα ένα μπουκάλι με γάλα να δώσω στο μωρό για τ'αυτάκια του! Έτσι κι έγινε , ο μικρός ήταν φρόνιμος καθ'όλη την πτήση μέχρι την Θεσσαλονίκη και κατά την διάρκεια παραμονής μας στο αεροσκάφος, παρόλο που είχα αγχωθεί γιατί δεν περίμενα ότι θα καθόταν έτσι ήσυχος!! Σκέφτηκα ότι θα βαριόταν, ότι θα τσίριζε γιατί θα ήθελε να πηγαινοέρχεται, αλλά ευτυχώς τίποτα από τα παραπάνω δεν συνέβη!!



Έτσι λοιπόν ξαναπογειωθήκαμε με προορισμό την Γερμανία! Ο μικρός κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου και ξύπνησε ακριβώς την ώρα που φτάσαμε!! Το ταξίδι ήταν αρκετά ευχάριστο, παρόλο που ήμασταν μόνο με 1 ώρα ύπνου κι εγώ κι ο άντρας μου!