Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Στις 9 Αυγούστου...


Του 2009, γεννήθηκε μια μικρή νεράιδα!!! Η γλυκοπαραμυθένια της μαμάς της, μια διαδικτυακή μου φιλενάδα, που έμελλε να είναι μια "αδερφή ψυχή" για μένα! Ήθελα τόσο πολύ να παρεβρεθώ στην χαρά της, μα μου ήταν λίγο δύσκολο, μιας και ήμουν μια φρέσκια μανούλα κι εγώ, μόλις 10 ημερών! Θηλασμός, ξενύχτια, κούραση, πόνοι λοχείας, η δύσκολη αποχώρηση μου από το μωρό...

Λίγες μέρες αργότερα, κι ενώ είχαμε τις γνωστές μας ιντερνετικές συζητήσεις στο μαμαδοφόρουμ όπου είχαμε γνωριστεί, έβλεπα αυτό το αγγελούδι και το θαύμαζα από τις φωτογραφίες , έλαβα και ένα ευχάριστο μήνυμα!! Με ζητούσε η μικρούλα να γίνω η πνευματική της μητέρα! Η τιμή που ένιωσα εκείνη την στιγμή πλημμύρισε την καρδιά μου και όλο μου το είναι με άπειρα συναισθήματα! Ήθελα πολύ να γίνω ο άνθρωπος μεσολαβητής της μικρής στο δρόμο του Θεού! Ήθελα πολύ να της χαρίσω το πολύτιμο όνομά της! Θα γινόμουν η νονά της!! Αν και 2η φορά νονά, μιας κι έχω την τιμή να έχω μια βαφτιστήρα, 17 χρόνων σήμερα, για μένα ήταν σαν πρώτη φορά και πάλι! Ήμουν τόσο μικρή όταν βάφτισα την Άννα Μαρία, που δεν είχα καταλάβει και πολλά!

Θέλω λοιπόν, μέσα από αυτό το κείμενο, να ευχηθώ στην γλυκιά μου Ελεάννα, να είναι πάντα ευτυχισμένη και γεμάτη υγεία, να έχει όλα τα καλά στην ζωή της, κάθε της όνειρο να υλοποιείται και να ξέρει πως θα είμαι πάντα στην ζωή της, όσο περνάει από μένα και να την αγαπώ πολύ !!!

3 σχόλια:

  1. ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα και εμεις σε αγαπαμε πολυ! οχι δεν θα με κανεις να κλαψω χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σου ζησει Μαριτσάκι! Ελενάκι δεν ηξερα οτι εχεις μλογκ, τωρα το είδα! Καταχωρήθηκες! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!! ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ,ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ!!!(ΝΙΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή